previous arrow
next arrow

Dragi gosti

Tražite li mjesto koje će Vam omogućiti odmor, dođite k nama. Pansion "Marijana" nudi Vam ugodni smještaj u apartmanima, u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i obiteljskim sobama, uz mogućnost doručka i večere.

Uživat ćete u zelenilu prekrasno uređenoga vrta, u izvornoj ljepoti mediteranske prirode i blizini mora uz koje se protežu predivne šetnice i plaže.

Naša će se obitelj brinuti o Vama i svakodnevno Vam posluživati specijalitete domaće kuhinje. Budući da imamo dugogodišnje iskustvo u ugošćivanju i mnogobrojne zadovoljne goste koji nam se uvijek iznova vraćaju, nadamo se da ćemo i Vaš odmor učiniti jedinstvenim i nezaboravnim.

Kontakt

Pansion Marijana

Braće Turčić 20a, 51511 Malinska, Hrvatska
+385 51 850 279
+385 51 850 001

Obrazac

Otok Krk

Krk

Najveće mjesto i glavno središte otoka. Zanimljiv je svakom posjetitelju, jer sadržava vrijedne kulturno-povijesne spomenike. Zasigurno ćete uživati u šetnji gradom, a možete posjetiti i Katedralu.

Ako zalutate nekom od krčkih ulica, lako ćete se uvijek vratiti na glavni trg Velu placu gdje će ljepota biti upotpunjena renesansnim zdencem. Uz obalu pruža se pogled na Kamplin i Frankapanski kaštel u kojem se tijekom ljeta održavaju mnogobrojni koncerti i kazališne predstave.

Pročitaj više

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.